2018

Frau Antje haar 2e CACIT!!!

 

Terwijl Ivy in de jeugdwedstrijd furore maakt geeft Frau Antje werkelijk het maximale wat ze kan! 19 september pakte ze in Sint Annaland een 1e Uitmuntend.. maar dat kon beter vind ze. 

7 oktober pakte ze in Diets Heur, bij de Belgische Pointer Club haar 2e CACIT. 

Het deelnemers veld bestond uit 2 groepen met totaal 14 pointers, 1 rood witte Ier en onze Annie. 

 

Hoewel de meeste honden in hun eerste beurt wild hadden, had Anne de pech dat ze 3 beurten nodig had om uit eindelijk in een onmogelijke situatie toch een vreselijk knap punt te maken. Keurmeesters Horman en de La Hoye waardeerde haar harde en puike werk met een 1e Uitmuntend met CACT - CACIT!! 

 

Wat een droom... 2 x CACIT in een maand tijd! Merci Prinses Pluim, merci aan de wedstrijdorganisaties en merci aan Roel en Marjolein voor die waanzin gave toffe hondje!

 

Bij thuis komst bleek Anne ook uitgenodigd te zijn voor de Pieter Rooijakkers Troffee. 

Annabel in the winning mood!!

 

Annabel (Ivy) kunnen we gerust een wildvinder gaan noemen. Ivy laat werkelijk geen kans onbenut. Ieder fazant of patrijs in haar veld staat ze voor.

Haar baas laat al net zo weinig net zo weinig aan de toeval over en rijd stad en land af om Ivy op alle mogelijke terreinen onder wild te brengen. 

 

In haar eerste wedstrijd seizoen heeft Ivy tot nog toe een 100% score;

Augustus Draadhaar Club; BVT

September Pointer Club; 2e Zeer Goed

September Breton Club; Zeer Goed

September Vizsla Club; Eervolle Vermelding

Oktober Griffon Club; Goed 

 

Super trots en blij dat baas en hond een super match zijn. Daar kun je als fokker alleen maar van dromen 😍

Zet hem op bij de laatste wedstrijd Ivy!!

Annabel opnieuw ZEER GOED!!! 

 

Ivy (Annabel) flikt het gewoon nog een keer! Op haar 2e wedstrijd, dit keer bij de Breton Club, vind ze weer fazanten en wordt opnieuw beloont met de kwalificatie Zeer Goed!

FRAU ANTJE CACIT!!!!!!!

 

Ik kan het nog altijd niet geloven .. maar het is gewoon gelukt!

De eerste wedstrijddag ging het mis met de patrijzen. Maar op de 2e dag op de wedstrijd in Chassart kreeg Annie (Antje) het op haar heupen. Toonde 2 beurten een perfect parcours. In de 2e beurt blokte ze met een prachtig liggend punt 2 fazanten en werd beloond met de kwalificatie 1e Uitmuntend met CACT en CACIT!!!!!!!!

 

Het lijkt wel een droom, maar er staat een CACIT in het boekje!

BVT en 2e ZEER GOED voor Ivy!

 

Annabel van de Tielerwaard "Ivy" is lekker opgang! Eind augustus behaalde ze de BVT en amper een week later liet Ivy zien dat dat niet geheel onterecht was. Op 8 september wist ze op haar eerste wedstrijd bij de Pointer club meteen een mooie kwalificatie te behalen: 2e Zeer Goed!!! 

 

We zijn vreselijk trots en blij dat baas en hond het samen zo goed doen!! Zet hem op bij de volgende wedstrijden Ivy!!!

Frau Antje's eerste open klasse resultaten

Het begin van 2018 stond in het teken van Anne klaar maken voor de open klasse. De reis ging eerst naar Spanje. Een week trainen, gevolgd door 4 koppelwedstrijden. 

Onze eerste koppelwedstrijden en daarmee beslist een grote uitdaging. De westrijden in koppel bleken zoals verwacht te vroeg en ook de koppelwedstrijden in Frankrijk waren nog wat te veel van het goede voor Fraulein Antje. 

 

Gelukkig hadden we nog in Nederland in geschreven voor 3 solo wedstrijd en daar liet Anne zien dat het haar in solo al best goed afgaat. 

 

In Uden won ze meteen de wisseltroffee voor beste hond en met 2x 1e Zeer Goed in solo weten we waar we staan: we zijn een heel eind, maar er is ook nog heel veel te leren!